Mikä mukavinta: nyt sataa vettä. Ei moni asia voi paljon hauskemmalta tuntua.
Huitelen tässä päivän toista kahvia napaani. Tiedän toki, että aamupala -nutrin joku outo suklaapirtelö on juomatta, mutta pitää antaa vatsan tasoittua ensin.
Tulin just himaan yhdeltä lääkärireissulta joka hermostutti mua aikatavalla etukäteen ja mitäs mä teen, kun hermoilen...Oksennan. Ja tämä päivä ei tehnyt poikkeusta asiaan.

Nyt vain nautin vesisateesta ja kahvista, pirtelön otan sitten joskus...

                             ..lisää kirjoitusta myöhemmin päivän mittaan..

klo.15.34
Huitelin napaani sen tomaattiliemen tässä hetki sitten.. Musta se on oikeesti kamalan makuista. Ei muuten, mutta se on niin suolasta että pahaa tekee. Aivan meinas oksettaa, mutta saattaahan se johtua siitäkin, kun aamuyö ja aamu meni oksentaessa.

Pitää tänään tutustua Anonyymien ylensyöjien (OA) sivustoon. Se kun on mulle oikeasti aivan uusi juttu. Täälläpäin maata moisesta ei ole koskaan kuultukaan. Kiitti Punaruskea!

klo. 21.32
Jäi varsinainen ruokailu näin myöhäiseen iltaan, koska tuli yllätysvieraita hieman kauempaa, enkä viitsinyt heidän aikanaan alkaa syömään. Maltoin jättää keksit ja pullat (jotka mieheni oli käynyt ostamassa) lautaselle ja nyt ruoan päälle tuntuu jopa maha olevan täynnä. Aika kiva tunne.

Mies on kovasti mietityttänyt. Se ei siis oikeesti ymmärrä, että näin suuri ylipaino on valtava terveysriski. Tänne se on kantanut kaiken maailman pullat, keksit, pizzat, lihapiirakat ja limskat (tietysti sokerilla, hän kun ei makeutusaineita suostu suuhun laittamaan) tänään. Ihmettelin asiaa kovasti, mutta sitten lapsi kertoi paljastaneensa isälleen mutsin yrityksistä laihtua -jälleen kerran. Heti oli mies lähtenyt kauppaan.
Mua suututtaa!! Vois hieman enemmän kannustaa.

Mutta mä näytän hänelle! Tällä kertaa onnistun.