Mä kuvittelin, että tämä ensimmäinen päivä sujuisi kuin tanssi. Eipä sujunut ei. Aivan heti voin kertoa, että nälkä ei ole iskenyt missään vaiheessa. Päivän mittaan olen juonut vettä jo noin 3 litran verran ja sen lisäksi pupertanut sen nutrin ateriapatukan kolmessa eri osassa. Vielä olisi tomaattiliemi jäljellä tälle päivälle. (nämä tiedot siis sen vuoksi jos illalla olen niin väsynyt, että en jaksa sapuskapäivitystä kirjata ylös, jolloin se tietysti jäisi huomen aamulle)

Niin joo, miltäs tämä sitten on tuntunut. Kohtalaisen siedettävältä tai oikeastaan oikein hyvältä muutamalta osin. Mun ei ole ollenkaan tehnyt mieli karkkia -ja voin vannoa, että sitä ei usein pääse tapahtumaan. Toinen juttu mikä on tosi hyvä on se, että mua ei ole närästänyt lainkaan. Tähän asiaan tietenkin voi vaikuttaa se, että en ole juonut kahvia kuin kaksi mukillista tänään mistä puolestaan pääsen lähes ilman aasinsiltaa päivän huonompiin puoliin. Päänsärky-päänsärky ja päänsärky. Voi ei! Yritän uskotella, että se johtuu kahvin vähyydestä eikä kaloreiden niukkuudesta. Ja sitten se toinen ongelma. Olin auttamassa yhden muuttokuorman kantamisessa.. Painavia kirjahyllyjä ja paljon rappuja nyt sitten on Tynnyrin oikea polvi enemmän kuin paskana. (anteeksi rumasanainen ilmaisu) Polvet on oikeasti oireillut jo pitkään enkä ole asialle mitään halunnut tehdä, kun olen yrittänyt itselleni todistaa, että polvia ei voi ainakaan ylipainon takia särkeä. Hei haloo -ylipainoa on oikeasti jotain 50kg niin johan polvia on pakko särkeä. Tänään vain paljon enemmän ja pahemmin kuin koskaan aikaisemmin. Ehkä jollain lailla taitoin sen, koska särky on vain toisessa polvessa.

Siitäpä siis entistä suurempi syy siihen, että on tehtävä kaikkensa että saisi laihduttua. Lenkki nyt tietysti jää tekemättä, mutta lohduttaudun sillä, että johan se rappusissa ravaaminen lenkistä kävi.

Nyt odottaa suuren suuri tiskivuoro tiskaajaansa. Joten palailemisiin. Ehkä jo tänä iltana..

jk. Hej Åsa. Tack för kommenter. Hoppas att du blir inte sur när jag berättar, att just nu vill jag inte börja översätta texten eftersom på något sätt vill jag ta en sak i gång. Förresten, hur kunde du veta att jag kan svenska? Ingen borde veta vem jag är.